LOREDO SRL este lider de piata pe segmentul mic si mijlociu de produse si utilaje agricole.

Cu o vechime de peste 20 de ani in acest domeniu, ne-am inceput activitatea in cea mai mare regiune viticola a Romaniei si anume in Vrancea (sudul regiunii Moldova).

 

In aceasta zona detinem o retea de magazine si o echipa de peste 20 de specialisti in vanzari si service, fiind principalul furnizor de produse si utilaje agricole in aceasta regiune.

Suntem cunoscuti pe piata producatorilor de vin din Romania, avand o retea de peste 30 de distribuitori si o echipa de vanzari dedicata acestora. De asemenea, sprijinim dezvoltarea pietei producatorilor sucurilor din fructe si cea a producatorilor de bere.

 

LOREDO SRL va pune la dispozitie doua categorii de pompe: pompe pentru vin profesionale si pompe pentru vin centrifugale (electropompe vin).

Gama de pompe profesionale cuprinde mai multe tipuri de pompe cum ar fi: pompa peristaltica, volumetrica, EURO MV, EURO MVE, Pompa cu Rotor Electric, Pompa EURO coaxiala, Pompa EURO cu curea. Pompa Peristaltica este disponbila cu sau fara cuva si ajuta la transportarea strugurilor desciorchinati sau fermentati. Productia pentru pompa peristaltica variaza intre 70 hl / h – 260 hl / h.

Pompa cu rotor electric este o monopompa cu cuva confectionata din otel inoxidabil AISI 304.

Aceasta transfera lichidul (vinul) prin actiunea rotorului din otel inoxidabil in interorul statorului de cauciuc. Presiunea atinsa este de 6 bari si permite o eficienta ridicata.

Pompa EURO MVE si Pompa EURO MV, sunt pompe cu auto-amorsare conectate la un sistem electronic cu invertor care permite schimbarea vitezei pompei EURO MV si a pompei EURO MVE de la 0 la 1000 rotatii/minut. Acest model de pompe pentru vin detin o caracteristica unica, reprezentata deĀ  folosirea motoarelor cu autovenitlare ce permit pompei pentru vin sa se opreasca la 0 rpm si folosirea ei la viteze mici fara pericolul supraincalzirii.

Showroom Focsani

Iesire Focsani – Odobesti (DN2M)

Telefon: 0771 114 750

Luni – Vineri 8:00 -19:00

office@fermier.ro

Sediul principal

Str. Marasesti Nr.46

Telefon: 0771 114 750

Luni – Vineri 8:00 -19:00

Sambata – Duminica 8:00 – 13:00

office@fermier.ro